Goedemorgen, welkom bij ED Finance. Uw partner op financieel en fiscaal gebied.

JOIN THE MOVEMENT

Wij willen graag een sparring partner zijn voor onze cliënten op alle aspecten die belangrijk zijn bij het ondernemen zoals fiscale, organisatorische, financiële, juridische en sociale werkgevers aspecten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ondernemers

Als slimme ondernemer begint u bij het juiste kantoor!

Wij nemen de lasten van uw financiële administratie van u over. Bij ons kantoor is cliëntgericht werken niet zomaar een belofte maar een feit. Als cliënt behandelen wij uw dossier zorgvuldig, en uw gegevens worden deskundig geïnterpreteerd en waar nodig voorziet van een deskundig advies. Dat alles met de grootst mogelijke zorg.

Dienstverlening op maat.

Dankzij ons uitstekend geautomatiseerde kantoor kunnen we u snel en accuraat van dienst zijn. Met alle denkbare zaken op financieel administratief gebied. Of het nu gaat om informatiebehoeften, een jaarrekening die met spoed bij uw financier moet liggen of om een gedegen advies op fiscaal niveau. Een bijkomend voordeel van onze hoge automatiseringsgraad is, dat u alleen voor die diensten en adviseurs betaalt die u nodig heeft. Zo profiteert u van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen uiterst scherpe tarieven.